Toimitusehdot

Toimitamme lähetykset Suomen alueella. Sovellamme toimituksissa Suomen voimassa olevaa lainsäädäntöä.  Toimituskulut lisätään ostoskorin loppusummaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet. Ilmoita palautuksesta tai vaihdosta etukäteen osoitteeseen kauppa@metallikauppa.fi. Kerro, mikä on tuotteen palauttamisen syy. Hyvitämme tuotteen hinnan, lähetyskuluja ei hyvitetä. Huomaa, että toimituksen vastaanottamatta jättäminen ei ole palautus.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäistä vastaavassa kunnossa, mikä tarkoittaa myös sitä, että palautettava tuote on huolellisesti pakattu. Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Tämä koskee siis tuotteita, jotka on leikattu toiveiden mukaisesti.

Takaisinmaksu hyvitetään samalle luottokortille, jolla ostos on maksettu, mikäli tuote on palautettu alkuperäistä vastaavassa kunnossa 14 vrk kuluessa palautusilmoituksesta. Emme hyväksy postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Sovellettava lainsäädäntö ja oikeuspaikka

Riitatilanteeessa osapuolet pyrkivät ratkaisemaan erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli neuvottelut eivät johda sovintoon, erimielisyydet ratkaistaan Suomessa Helsingin käräjäoikeudessa. Asiakas voi kuitenkin viedä erimielisyyden kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakasta kehotetaan ennen asian viemistä tuomioistuimen tai kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn olemaan olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Scroll to Top